Τριλογια Ουζου-Πλωμαριου Γιαννατση

Βάρος: 1.600kg

24 τεμάχια διαθέσιμα

Άμεσα διαθέσιμο

Η φημισμένη Ποτοποιία Πλωμαρίου Γιαννατσή παρουσιάζει την βραβευμένη ρετρό συσκευασία δώρου με 3 διαφορετικά παραδοσιακά ούζα Λέσβου των 200ml

Σε μια άψογα σχεδιασμένη χάρτινη συσκευασία που μοσχοβολά γλυκάνισο, οι τρεις ετικέτες Ούζου Γιαννατσή, τυλιγμένες με αντίγραφα παλιών εφημερίδων και δεμένες σφιχτά με σπάγκο, περιμένουν – προφυλαγμένες από τις κακουχίες του ταξιδιού – να αποκαλύψουν στον τυχερό που θα ανοίξει το «μαγικό κουτί» τους, τα πολλά και ξεχωριστά τους χαρίσματα.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 3 διαφορετικά ούζα:

  1. Ελαφρύ και ευχάριστο στη γεύση το Ούζο Γιαννατσή 40 Vol, με διακριτικά αρώματα γλυκάνισου, πινελιές μαστίχας και νότες λουλουδιών, αποτελεί «το καθημερινό ούζο της παρέας».
  2. Επιτραπέζιο ούζο από απόσταξη 100% το Ούζο Γιαννατσή 42 Vol, με επίγευση μακράς διάρκειας και αρώματα που θυμίζουν ξεχωριστές καλοκαιρινές στιγμές.
  3. Και τέλος, η παραδοσιακή συνταγή του Δημήτρη Γιαννατσή στο Ούζο Γιαννατσή 45 Vol (εξ’ αποστάξεως 100%). Ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, απόλυτα ισορροπημένο στο στόμα, γλυκόπιοτο χωρίς ζάχαρη ή άλλες γλυκαντικές ουσίες, φυσικά αρωματισμένο με μυρωδάτα βότανα της λεσβιακής γης